Таку можливість наше місто отримало завдяки блискучим перемогам збірної футбольної команди Татарбунарського району «ФК ім.Тура» (тренер команди Валерій Донкоглов), яка два роки підряд в обласній першості з футболу  отримувала звання чемпіона Одеської області. Враховуючи такі досягнення, місто Татарбунари та село Дмитрівка  внесені до переліку цілого ряду населених пунктів Одеської області, де, згідно комплексної програми  з розвитку футболу в Одеській області, розробленої  Одеською обласною державною адміністрацією, в найближчий час заплановано збудувати футбольні міні-поля. Кошти на реалізацію програми виділяються з Державного фонду регіонального розвитку.

       На черговому робочому засіданні виконкому, яке відбулося 26 грудня в Татарбунарській міській раді, члени виконавчого комітету затвердили  зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва даного інфраструктурного об’єкту «Міні-футбольне поле зі штучним покриттям в парку ім. В.З.Тура по вулиці Лесі Українки міста Татарбунари» в сумі 2414,486 тисяч гривень.

       Будівництво заплановано розпочати в наступному році після вирішення всіх організаційних проектно-технічних питань відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи…»

      В ході прийняття рішення з цього питання, міський голова Андрій Глущенко наголосив, що Татарбунарська міська рада  здійснила цілеспрямований вибір місця розташування  міні –футбольного поля на користь цієї міської території. Парк ім. Василя Захаровича Тура давно потребує оновлення і розміщення такого вагомого спортивного об’єкту обов’язково створить для цього більш сприятливі умови і ширші можливості.

      В рамках порядку денного члени виконкому на своєму засіданні затвердили:  план роботи виконкому на І квартал 2019 року, графіки проведення «гарячої телефонної лінії» міським головою, особистого прийому громадян та роботи «Телефону довіри» в міській раді на 2019 рік;  погодили:  проект програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Татарбунари на 2019 рік та  перелік об’єктів і видів суспільно корисних робіт при відбуванні кримінального покарання та адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт на 2019 рік, а також прийняли рішення  з питань у сфері містобудівництва.

7 696x4657 696x4657 696x4657 696x4657 696x4657 696x4657 696x4657 696x4657 696x465