Управління майном комунальної власності та благоустрою Татарбунарської міської ради  розпочало практику виготовлення  паркових лавок силами  своїх працівників. Перші спроби, які були здійснені робочою бригадою  управління в минулому році, підтвердили  як можливість проведення таких робіт, так і їх якість та економічність. Для виготовлення лавок працівники обрали необхідний проект,  розрахували потрібні розміри та вирішили питання постачання  спеціальних металічних заготовок  і  дерев`яних деталей.  

      Після огляду  міським головою Андрієм Глущенко та заступником міського голови Олександром Лєсніченко  перших примірників лавок, управлінню було рекомендовано продовжити дану роботу. Як вважає, міський голова, такі самостійні вироби можуть стати добрим доповненням  до декоративних лавок, які замовляються міською владою на відповідних професійних площадках з метою благоустрою міста. Важливим фактором при цьому є і суттєва економія бюджетних коштів. Виготовлені власними силами лавки заплановано розмістити на території  двох зелених зон міста: в парку Пам`яті  та  парку імені Василя Тура.

       Необхідно зазначити, що паркові лавки - це не єдине обладнання, яке самостійно виготовляють  працівники УМКВБ міської ради. Протягом останнього часу в робочій практиці  цієї міської служби  вдало використовуються  різні інженерно-технічні рішення, застосовуються успішно освоєні технології і методи для виготовлення  багатьох інших  споруд  та атрибутів  як паркової інфраструктури, так і технічного обладнання для інших сфер  міського благоустрою. Сприятливою умовою для такої роботи є повна підтримка нових  ідей, що впроваджуються  вмілими працівниками, і зі сторони керівника  Управління майном комунальної власності та благоустрою Татарбунарської міської ради  Ольги Даскалєску.

IMG 4534IMG 4534IMG 4534IMG 4534IMG 4534