45 міських  жителів із соціальним статусом   інвалідів  І, ІІ та  ІІІ груп отримають із міського бюджету допомогу в розмірі 20250 гривень з метою часткової компенсації витрат на проїзд в міському пасажирському транспорті. Виділення цих коштів здійснено Татарбунарською міською радою в рамках посилення соціального захисту  окремих категорій населення та відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету на останньому за часом засіданні.

IMG 9412IMG 9412IMG 9412

        Така адресна матеріальна допомога людям з обмеженими можливостями, що зареєстровані і проживають в нашому місті, стала результатом  конструктивних відносин Татарбунарської  міської ради та міської громадської організації  інвалідів «Мрія», безпосередньо міського голови Андрія Глущенка  і голови організації Тамари Бондаренко, і надається вже другий рік.  Розуміння  депутатами міської ради  соціальних запитів людей цієї особливої категорії  сприяло внесенню ними, на лютневій сесії  2018 року, відповідних змін та доповнень до  окремої міської  програми «Милосердя в дії»,  розрахованої на 2016-2020 роки і  в межах  якої  і здійснюється таке фінансування.

IMG 8331IMG 8331IMG 8331

       Обговорення механізму надання матеріальної допомоги, її розміру та визначення переліку громадян на  її отримання  здійснюється під час робочих зустрічей міського голови та керівника громадської організації. Всі ці дії свідчать про те, що новий напрямок  соціального захисту жителів міста доповнив собою цілий ряд пріоритетних завдань міської влади  і перебуває  в особливому полі зору  депутатів, членів виконкому міської ради  та міського голови.