Щиро вітаю вас  з Днем молоді, який відзначається   в  Україні 27 червня.

           Являючись надійними наступниками  своїх дідів і прадідів, ви гідно продовжуєте стверджувати свої родинні традиції і зміцнювати українську сім`ю,  зберігати  національні звичаї  і   духовну культуру, переймати у  старшого покоління  здобутий ними трудовий досвід і вносити свій вклад  в розвиток  Татарбунарського краю, рідної Одещини та всієї України.  Ваша ініціативність, завзятість та  активний  пошук нових ідей  приносить свої  ефективні результати в багатьох сферах економіки та суспільного життя. Багато нових проектів, втілених в реальність в рамках місцевого розвитку, - належать  вашим задумам, мріям, особистим і спільним рішенням на користь  і благо всієї громади.

         В нинішній, непростий час для нашої держави ви готові  до здійснення кращих змін, до побудови дійсно процвітаючої  демократичної України. Впевнений, що старшому та середньому поколінню  можна міцно заручитися вашою підтримкою  та відповідальністю за  спільну справу створення і примноження  загального добробуту.

        Бажаю вам великого натхнення і безмежного оптимізму, нових творчих ідей та сміливих рішень, активної життєвої позиції  і міцних світоглядних переконань та спрямування всіх ваших талантів  і вмінь на  збереження  базових суспільних цінностей: миру, любові, милосердя та добра. Будьте завжди здорові, міцні, щасливі  та успішні!  Зі святом вас!

З повагою 

Татарбунарський міський голова                                                   Андрій Глущенко

 

Attachments:
Download this file (1.jpg)1.jpg14 kB
Download this file (2.jpg)2.jpg96 kB
Download this file (3.jpg)3.jpg137 kB