Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем Національної поліції України. Виконуючи свої функціональні обов’язки, ви здійснюєте охорону громадського порядку, захищаєте права та свободи громадян  відповідно до законодавства нашої держави та особистої   присяги.

       Сьогодні кожному громадянину України дуже важливо, щоб працівники поліції  володіли високоморальними  та професійними якостями, сумлінно могли виконувати своє головне і найвище  призначення:  захист людини, її життя та здоров`я,  - як визначальної соціальної цінності демократичної держави. Велика  ефективність здійснення цих завдань залежить від авторитетності кожного працівника поліції, почуття відповідальності за  доручену справу, мудрого поєднання ділової принципіальності з людяністю, толерантністю та гуманністю. Саме ці якості являються  в наш час головним фактором довір`я  українського народу до Національної поліції.

       Впевнений, що саме такими якостями володіють працівники відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського  районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області. Результати  вашої праці свідчать про   справжню відданість, обраній  вами, справі. 

        В святковий для вас день щиро бажаю вам, а також ветеранам  органів внутрішніх справ міцного здоров`я,  оптимізму, добробуту у ваших родинах, мужності, витривалості та безпечної служби.

З повагою 

Татарбунарський міський голова                                                                                  Андрій Глущенко

 

Attachments:
Download this file (2.jpg)2.jpg116 kB
Download this file (1.jpg)1.jpg104 kB