В  травні  поточного  року  двом мешканкам  Татарбунарської громади: Бондаренко Інні Миколаївні, соціальному педагогу  Нерушайської  загальноосвітньої  школи,   та  Дімовій Антоніні  Степанівні,  домогосподарці,  жительці села Дельжилер, -  було присвоєно Указом Президента України №  188/2021  почесне звання України  «Мати-героїня».

       Згідно  встановленої процедури  отримання почесного звання,  Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко  в урочистій обстановці вручив матерям-героїням  нагрудні знаки та  посвідчення  до почесного звання.  Із рук міського голови  матері-героїні також отримали  подарунки від Татарбунарської міської ради: електрообігрівачі та  букети квітів. Інна Бондаренко та  Антоніна Дімова  щиро подякували міському голові за виявлену  до них  увагу та постійну турботу  місцевої влади щодо створення сприятливих умов для виховання підростаючого покоління  на території Татарбунарської громади.

       Бондаренко Інна  Миколаївна народила та виховала  5-х дітей.  Дімова Анна Степанівна  народила та виховала 13 дітей. Матері-героїні удостоєні такого високого звання за  материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей та забезпечення  добрих умов для їх  фізичного і духовного розвитку.

https://youtu.be/hCyM85xSYgs

IMG 8272IMG 8272IMG 8272IMG 8272IMG 8272IMG 8272IMG 8272