Прийміть сердечні вітання з храмовим святом та Днем вашого рідного села.

Звичайно, у кожного населеного пункту Татарбунарщини є свої особливості та менталітет, які відрізняють його від інших. Але, як і всі села нашої громади, Нерушай роками славиться працьовитістю і патріотизмом мешканців, що проживають в ньому. Працьовитість нерушайців відразу помітна всім, хто завітає в село: дбайливо впорядковані домогосподарства, високий рівень чистоти і охайності на сільських вулицях та загальних сільських територіях. Результати вашої праці щороку втілюються в гарних врожаях сільськогосподарських культур, які стали візитною карткою аграрного потенціалу села. А вашому патріотизму до рідної землі можна пишатись і ставити в приклад для наслідування.

Щиро дякую вам за те, що об’єднуєтесь у нелегких повсякденних турботах і трудах, спільних святах і доброму відпочинку, щирості ваших сердець і теплоті душ. Глибока згуртованість всього села, всіх сельчан дає свої гарні плоди: із покоління в покоління тут міцнішають родинні звичаї і традиції, чим збагачується місцевий колорит і культура.

Від усієї душі бажаю вам завжди доброго сільського ладу і процвітання, сімейного затишку і достатку у всьому, гарного здоров’я, великої радості, миру і злагоди у вашому спільному домі.

                                

З повагою  

Татарбунарський міський голова

Андрій Глущенко

Saint John the Evangelist church in Nerushay 02Saint John the Evangelist church in Nerushay 02