Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. День працівників соціальної сфери займає одне із найважливіших місць в переліку професійних свят України і відзначений в державному календарі, щоб підкреслити цінність і благородність вашої праці.

        В нашій громаді функціонують соціальні служби, які реалізують виконання завдань в різних соціальних напрямках: це і забезпечення зайнятості громадян і їх професійного навчання; захист від безробіття та вдосконалення трудових відносин; пенсійне забезпечення та надання адресної соціальної допомоги; державна підтримка ветеранів війни і праці та людей з особливими потребами; допомога багатодітним родинам та дітям, що залишилися без батьківського піклування. Проте, всі соціальні установи, що здійснюють ці вузькі конкретні функції, об’єднані єдиними цілями і метою – гарантувати громадянам соціальну безпеку і захистити тих, хто опинився під негативним впливом різних життєвих та суспільно-економічних обставин.

       Як і представникам інших професій, хочу подякувати вам за високий професіоналізм та відданість обраній справі, вашу увагу і милосердя до людей, душевне тепло та добру надію, які ви дарите всім, хто цього потребує.

       Бажаю вам гарної життєвої долі, впевненості та оптимізму на її шляхах, міцних духовних та тілесних сил, родинного добробуту і радості на кожен день. Нехай ваші професійні  вміння  будуть гідним вкладом  у здійснення державної соціальної підтримки українських громадян, підвищення рівня загального благополуччя українського суспільства та стабільного розвитку нашої держави.

З повагою
Татарбунарський міський голова
Андрій Глущенко

 

unnamed 1