IMG c562f61b097ebc45c29db788f177915a V

Щорічно завершення навчального процесу в установах освіти завершується глибоким підведенням підсумків та обговоренням нових завдань на наступний період. В рамках постійної тісної взаємодії місцевих органів влади з керівництвом освітянської галузі та корпусом директорів, у відділі освіти Татарбунарської міської ради пройшла  нарада місцевих освітян, в якій взяли участь начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь Самокиш, заступник начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна Домчинська та Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко.  

В ході глибокого аналізу результатів роботи в освітянських закладах Татарбунарської громади  начальник відділу освіти Ольга Вихристюк висловила вдячність керівникам району та міста за системну увагу до питань організації навчально-виховного процесу та матеріально-господарського стану всієї освітянської інфраструктури. Підкреслюючи тісну взаємопов’язаність та невіддільність цих двох складових освітянського процесу керівник відділу відмітила факт позитивного впливу поетапної модернізації  господарського стану будівель шкіл та дитячих садків на створення сприятливих умов для навчання та виховання дітей. Ольга Вихристюк підкреслила належний рівень постійного діалогу з органами влади  та високу оперативність у вирішенні всіх проблем, які виникають  в цих аспектах.

Звертаючись до освітян та керівництва району, міський голова Андрій Глущенко поставив наголос на ефективності постійної співпраці міської ради та старостів сіл з адміністрацією відділу освіти і освітянських закладів на місцях, що являється найкращим механізмом вирішення всіх актуальних питань не тільки у сфері освіти, а й загалом загальної життєдіяльності населених пунктів громади. Конкретизуючи основні напрямки, які сьогодні опрацьовуються міською радою в освітянській галузі, керівник громади охарактеризував важливість підготовки до нового опалювального періоду, а саме роботу із переходу опалювальних котлів на альтернативні види опалення, забезпечення закладів освіти в достатній кількості твердим паливом, здійснення поточних ремонтів будівель шкіл та дитсадків. Міський голова також висловив думку щодо якості дистанційного навчання.

Начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь Самокиш та заступник начальника Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Тетяна Домчинська подякували представникам освіти Татарбунарської громади за творчий підхід в роботі і досягнення її вагомих  результатів. Поставивши акценти на нових завданнях, керівники району закликали освітян до організації безпечних умов навчання та виховання дітей, широкого впровадження в свою роботу перспективних інформаційних технологій, покращення якості дистанційного навчання та застосування новаторських ідей в освітньому процесі.

IMG ec2b44400a6e2ed34ab63fa0b50aabb3 VIMG ec2b44400a6e2ed34ab63fa0b50aabb3 VIMG ec2b44400a6e2ed34ab63fa0b50aabb3 VIMG ec2b44400a6e2ed34ab63fa0b50aabb3 V