5

Програму було прийнято на 24-й сесії Татарбунарської міської ради як альтернативу Програмі соціально-економічного та гуманітарного розвитку Татарбунарської міської ради на 2022 рік, фінансові ресурси якої знаходяться в рамках обмеженого використання через воєнний час.

В програмі констатується факт проведення на місцевій території протягом останніх років вагомої роботи у сфері благоустрою в напрямках загального впорядкування, вивозу твердих побутових відходів, модернізації вуличного освітлення, ремонту дорожнього покриття вулиць, озелененні та інших робіт. Проведені заходи створили умови для покращення  санітарного та екологічного стану на місцях, який необхідно надалі  вдосконалювати та постійно підтримувати.

Програма передбачає подальше впровадження ефективних заходів благоустрою для досягнення добротного естетичного вигляду населених пунктів громади, підвищення їх привабливості для місцевих жителів та гостей, створення для них оптимальних умов праці, відпочинку та щоденного побуту. Серед 20-ти пунктів програми актуальними є: утримання доріг, тротуарів, мостів; розроблення схем санітарного очищення населених пунктів та організація вивезення твердих побутових відходів; комплексний догляд  за парковими та зеленими зонами; утримання зовнішніх електромереж вуличного освітлення; облаштування громадських колодязів; придбання спеціальної техніки та контейнерів.

IMG 8104IMG 8104IMG 8104IMG 8104IMG 8104IMG 8104