Дата: 02.06.2021

         Татарбунарська міська рада повідомляє, що відповідно до  вимог статей 9, 13  Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Татарбунарська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Татарбунарської міської ради “Про встановлення місцевих податків та зборів на території Татарбунарської міської ради на 2022 рік”.

        Проект рішення “Про встановлення місцевих податків та зборів на території Татарбунарської міської ради на 2022 рік” та аналіз регуляторного впливу розміщені в мережі інтернет на офіційному веб-сайті  Татарбунарської  міської  ради за адресою: http://tatarbunary.od.ua/index.php та на інформаційному стенді Татарбунарської міської ради за адресою: м.Татарбунари, вул. Горького,1.

        Пропозиції та зауваження щодо проекту направляти до виконавчого комітету (апарату)  Татарбунарської  міської ради впродовж місяця  з дня оприлюднення проекту регуляторного акту за адресою: 68100, Одеська область, Білгород-Дністровський район,  м.Татарбунари, вул. Лесі Українки, буд. 18 або на електронну адресу: tat-miskarada@ukr<a< a=""> href="mailto:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.